Web Design
Πώς να κερδίσετε περισσότερα Likes στη σελίδα σας στο Instagram το 2023

Πώς να κερδίσετε περισσότερα Likes στη σελίδα σας στο Instagram το 2023

Είτε μπορείτε να δείτε είτε όχι likes στο Instagram, εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικό σημάδι αφοσίωσης για τον αλγόριθμο Instagram. Τα "Likes" μπορούν να βοηθήσουν τις αναρτήσεις σας να γίνουν ορατές — δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες από αυτές.

Τα likes είναι μόνο μία από τις πολλές μετρήσεις του Instagram που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση της επιτυχίας σας. Το να δείτε πόσα likes έχει μια ανάρτηση, ένα καρουζέλ ή ένα Reel είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να πείτε πόσο καλά τα πάτε.

Αλλά πόσο σημαντικά είναι; Εξακολουθούν να μετρούν τα κρυφά likes; Πρέπει να αγοράσετε likes στο Instagram;

Για να σας απαντήσουμε στην τελευταία ερώτηση: Όχι. Μην το κάνετε. Η αγορά likes στο Instagram δεν θα λειτουργήσει. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε συγκεντρώσει τόνους στρατηγικών για να αποκτήσουμε αυτές τις καρδιές με τον νόμιμο τρόπο - τα καλύτερα πράγματα είναι δωρεάν.

Εξακολουθούν να έχουν σημασία τα likes στο Instagram, ακόμα κι αν είναι κρυφά;

Σίγουρα το κάνουν! Τα γούστα έχουν σημασία όσο ποτέ. Σε περίπτωση που το χάσατε: Το Instagram ανακοίνωσε τον Μάιο του 2021 ότι θα έδινε στους χρήστες την επιλογή να αποκρύψουν τα δημόσια likes.

Από τότε, υπάρχουν δύο τρόποι για να κρύψετε τα likes:

Μπορείτε να αποκρύψετε τον αριθμό των like στον προσωπικό σας feed στο Instagram (ώστε να μην βλέπετε πόσα likes λαμβάνουν άλλοι)

Μπορείτε να αποκρύψετε τα "Likes" στις δικές σας αναρτήσεις (ώστε οι άλλοι να μην μπορούν να δουν πόσα "Likes" λαμβάνετε)

Αλλά είτε μπορούμε να δούμε likes στο Instagram είτε όχι, ο αλγόριθμος Instagram συνεχίζει να λειτουργεί όπως πάντα, σύμφωνα με την πλατφόρμα – και τα likes είναι μία από τις μετρήσεις επιτυχίας που το βοηθούν να αποφασίσει εάν ένα κομμάτι περιεχομένου θα πρέπει να εμφανίζεται σε περισσότερα άτομα.

Πώς να κερδίσετε περισσότερα likes στο Instagram: 24 τακτικές

1. Χρησιμοποιήστε τα σωστά hashtags

Η χρήση hashtag του Instagram θα βοηθήσει να εμφανιστεί η ανάρτησή σας σε περισσότερους χρήστες, οδηγώντας σε περισσότερα likes. Μόλις χρησιμοποιήσετε ένα hashtag, η ανάρτησή σας θα εμφανιστεί στη σελίδα για αυτό το hashtag. Αυτό διευκολύνει τους άλλους να σας βρουν (και να κάνουν like στο περιεχόμενό σας).

2. Προσθέστε ετικέτα σε σχετικούς χρήστες

Η προσθήκη ετικετών σε άλλους χρήστες στις αναρτήσεις σας στο IG θα στείλει σε αυτούς τους χρήστες μια ειδοποίηση—και όχι μόνο θα αρέσει στους χρήστες με ετικέτα που συνήθως αρέσει στην ανάρτηση, αλλά πιθανότατα θα τη μοιραστούν. Περισσότερη προβολή = περισσότερα πιθανά likes.

3. Γράψτε ενδιαφέρουσες λεζάντες

Το Instagram είναι μια πολύ οπτική πλατφόρμα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή στρατηγική για να χρησιμοποιείτε τα λόγια σας (εξάλλου, το κείμενο είναι πολύ πιο εύκολο να διαβάσει ο αλγόριθμος από τις εικόνες). Αφιερώστε χρόνο για να γράψετε στοχαστικές λεζάντες για να πείτε στο κοινό σας περισσότερα για την ανάρτησή σας — βοηθάει να δείξετε μια πιο ολοκληρωμένη προοπτική της επωνυμίας σας. Και αυτό αρέσει στους χρήστες του Instagram.

4. Φτιάξτε Reels

Ακόμα κι αν τα βίντεο δεν σας αρέσουν, δοκιμάστε να φτιάξετε ένα Instagram Reel. Τα Reels καταλαμβάνουν γρήγορα την πλατφόρμα και έχουν υψηλότερο ποσοστό αφοσίωσης στο Instagram από τις αναρτήσεις (και τα likes υπολογίζονται ως μέρος αυτής της δέσμευσης).

5. Διεξάγετε έναν διαγωνισμό «Κάντε like για να κερδίσετε»

Απευθυνθείτε στην καθολική ανθρώπινη αγάπη για δωρεάν πράγματα και εκτελέστε έναν διαγωνισμό που θα σας κάνει να κερδίσετε αυτό το engagement. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές στρατηγικές για τη διεξαγωγή ενός επιτυχημένου διαγωνισμού IG, αλλά ό,τι κι αν γίνει, είναι σίγουρο ότι θα κερδίσετε περισσότερα likes αν αυτό είναι μέρος μιας συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Μην ξεχνάτε ότι εκτός από τα Social Media πρέπει να φροντίσετε και για την κατασκευή ιστοσελίδων σας μέσω της οποίας θα βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της καμπάνιας σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε